Brittany 2010

Back at the start of September we spent a week in a chalet on an estuary in Brittany. Whilst attempting to banish all things barn related from my mind, a couple of inspirations snuck through…

A number of the windows in the chalet are postbox shaped – wide and short and providing a great framed landscape¬†view of the exterior. Something I’ll bear in mind for any future project. These shorter-than-the-norm windows also allow for usable, reachable storage above them and with my mind slowly turning to storage this effective use of space is something to bear in mind.

 

From Travel

The terrace and the clean straight lines formed from decking and planting also caught my eye and made me consider such arrangements when planning our own back garden (once the heavy earth moving has been done).

From Clean Lines
By MBCadm1n-000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.